امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتبار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتبار دسته: مدیریت
بازدید: 78 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 68 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 43

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتبار

قیمت فایل فقط 35,100 تومان

خرید

توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

  • منبع :                           دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

اعتبار

   اعتبار را به عنوان حدی که مصرف کننده اعتقاد دارد فروشنده خبرگی، درستکاری و قابلیت اعتماد لازم برای انجام معامله را دارد، تعریف می شود. اعتبار عامل مهمی در شکل گیری تصور مصرف کننده از محیط های آنلاین است . Al-Gahtani ; 2011: 52 ) )  اعتبار به عنوان  قابل اعتماد بودن یك سیستم و همچنین قابلیت لازم برای انتقال  و انجام معاملات تعریف می شود .                          ( (Erdem & Swait;2004 لورن و لین در سال 2005 نشان دادند كه عدم وجود اعتبار مناسب منبع ارائه كننده خدمات مالی ، باعث ترس كاربران از این كه بدون آگاهی آنها پول و اطلاعات شخصی خود به شخص ثالثی انتقال پیدا كند، می شود . ( لورن و لین ؛ 2005 )  وانگ و همكارانش در سال 2003 اعتبار را به میزانی كه استفاده كنندگان یك سیستم بدون هیچ گونه  تهدیدهای امنیتی و شخصی درك می كنند، تعریف می كنند . (وانگ و همكارانش ؛ 2003 ) در حوزه بانكداری همراه، پژوهش های اخیر اثبات نموده اند كه وجود اعتبار درك شده ارتباط معنی داری با پذیرش مشتریان بانك ها دارد.  به عبارتی عدم وجود اعتبار مناسب منبع عرضه كننده خدمت باعث كاهش احتمال پذیرش آن توسط  مشتریان است . (Luarn and Lin ; 2005 ;  Wang et al. ; 2006)   كویینگ لویس[1] و همكارانش در سال 2010 به این نتیجه رسیدند كه اعتبار تاثیر منفی و معنی داری  بر روی ریسك و در نهایت به طور غیرمستقیم بر قصد استفاده از بانكداری همراه تاثیر دارد. (كویینگ لویس و همكاران؛2010 ) بدین معنی كه هر چه اعتبار یك تكنولوژی جدید از جمله خدمات بانك داری همراه بالاتر باشد ریسك استفاده از آن كمتر خواهد شد و در نتیجه قصد و تمایل افراد برای استفاده از آن بیشتر می شود.  

   بر اساس تحقیقات  مکنایت[2] و همکارانش  اعتبار، منعکس کننده ی مفاهیم درستکاری ، قابلیت اعتماد و بی عیب بودن  است. این تعریف (مکنایت و همکارانش ؛ 2002)  به طور ضمنی در برگیرنده اعتماد به بی عیب بودن رسانه ی مورد استفاده برای انجام معامله است . (اعتماد به زیر ساخت ها) مفاهیم ارائه شده درخصوص اعتبار ، بیان کننده ی این واقعیت اند که وقتی مصرف کننده می خواهد راغبانه خود را در معرض آسیب های احتمالی فروشنده ی اینترنتی قرار دهد ، به خاطر عدم اطمینان محیطی موجود خصوصیات زیرساخت فناوری مربوط (وبسایت ها) را در نظر می گیرد.

   فروشندگان اینترنتی می توانند با انجام کارهایی مثل تسهیل معاملات رمز شده ، نصب فایر وال ، استفاده از مکانیزم های مستندسازی و تضمین حفظ حریم شخصی افراد بر اعتبار زیر ساخت های معامله تاثیر بگذارند.بنابراین ، فروشندگان اینترنتی که هدفشان کاهش نگرانی ها در خصوص زیر ساخت ها و افزایش اعتماد به تجارت الکترونیک است می توانند با انجام برخی فعالیت ها، عدم اطمینان محیطی را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهند . بنابراین، اعتبار زیرساخت های معامله ، بخش مهمی از اعتبار شخص فروشنده ی آنلاین را تشکیل می دهد ، ولو اینکه فروشنده هیچ کنترل مطلقی بر زیرساخت های اینترنتی نداشته باشد (Al-Gahtani ; 2011:71). وانگ و همکاران به صورت مفهومی بین اعتبار، ریسک و اعتماد تمایز قائل شدند و دریافتند که اعتبار، تاثیر بسزایی بر نیت افراد برای استفاده از بانکداری اینترنتی می گذارد.


[1] Koenig-Lewis , Palmer  & Moll

[2] McKnight & Chervany

قیمت فایل فقط 35,100 تومان

خرید

برچسب ها : مبانی نظری , پیشینه تحقیق , اعتبار

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر