امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

دانلود تحقیق داروهای ضد درد 23 ص

دانلود تحقیق داروهای ضد درد 23 ص دسته: داروسازی
بازدید: 17 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 25 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 28

دانلود داروهای ضد درد 23 ص تحقیق داروهای ضد درد 23 ص مقاله داروهای ضد درد 23 ص داروهای ضد درد 23 ص

قیمت فایل فقط 15,600 تومان

خرید

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 28 صفحه

داروهای ضد درد Analgesics درد یك حالت حسی و نمایانگر اختلال در بدن می باشد.
درد را می توان از دو طریق عضوی تحت تاثیر قرار داد .
نخست می توان از راه محیطی حساسیت گیرنده های مربوطه را به قدری كاهش داد كه تحریك پذیری آنها توسط موجهای درد كاهش یافته و یا از بین برود كه نتیجه این عمل كاهش و یا از بین رفتن احساس درد می باشد .
همچنین می توان برای القاء آنالژزی موجهای درد را كه به تالاموس وارد شده و بر روی قشرهای حساس مغز اثر می نمایند تضعیف نموده و یا از بین برد.
با سنتز و كشف آنالژزیك های جدید تقسیم بندی ضد درد ها به تركیبات غیر مخدر و تركیبات مخدر دیگر رایج نبوده و امروزه آنها را از نظر قدرت اثر به دو گروه عمده ضد دردهای ضعیف و ضد دردهای قوی الاثر تقسیم می نمایند .
گروه اول را تركیباتی تشكیل می دهند كه جهت مداوای دردهای ساده و متوسط مناسب بوده و اكثر آنها دارای اثر تب بر (آنتی پیرتیك ) ، ضد التهابی ( آنتی فلوژستیك ) و ضد روماتیسمی نیز می باشند.
دردهای بسیار شدید مانند دردهای ناشی از اعمال جراحی ، دردهای سرطانی ، كولیك های كلیوی و صفراوی را نمی توان با تركیبات گروه اول تسكین داد و بدین منظور از ضد دردهای قوی كه اكثراً جزو تركیبات مخدر هستند استفاده بعمل می آید.
الف ـ دارو های ضد درد ضعیف و متوسط الاثر : مشتقات اسید سالیسیلیك ، مشتقات پاراهیدروكسی آنیلین (پاراآمینو فنل ها ) ، مشتقات پیرازول ، مشتقات اسید آنترا نیلیك و مشتقات فنیل آلكانوئیك اسید ها و تركیبات وابسته گروههای اصلی ضد دردهای ضعیف و متوسط الاثر را تشكیل می دهند.
طیف درمانی این داروها وسیع تراز مشتقات مرفین بوده بر خلاف ضد دردهای مخدر حتی در مصارف طویل المدت نیز ایجاد اعتیاد نمی نمایند.
ضد دردهائی از این گروه كه در سنتز و آزاد شدن پروستاگلاندین ها دخالت نموده و قادر به ورود به سیستم اعصاب مركزی باشند، دارای اثر پائین آورنده حرارت بدن كه در اثر آزاد شدن موضعی پروستاگلاندین ها توسط پیروژن های میكرواورگانیسم ها افزایش یافته است نیز می باشند.
این تركیبات كه به دارو های تب بر ( Antipyretics ) معروف هستند اثری بر بوی محرارت معمولی بدن ندارند.
1 ـ مشتقات اسید سالیسیلیك : اسید سالیسیلیك خود به علت اثر التهاب آور آن بر روی مخاط معده به عنوان یك داروی ضد درد قابل استفاده نبوده ولی مشتقاتش مانند اسید استیل سالیسیلیك (آسپیرین ) ، سالیسیل آمید .
اتوكسی بیزآمیدوژنتیزیك اسید دارو های ضد درد خوبی را نمایانگر می باشند.
اسید استیل سالیسیلیك : در سال 1898 دانشمندی به نام Hoffmann كه سعی می كرد یك مشتق سالیسیلات با قابلیت تحمل بهتر و سمیت كمتر از اسید سالیسیلیك به دست آورد موفق به سنتز اسید استیل سالیسیلیك در كارخانه بایر آلمان شد .
این تركیب امروز نیز یكی از مهمترین داروها ئی است كه از لحاظ كمی در دنیا بیش از مواد داروئی دیگر تهیه و مصرف می شود.
اثر آنتی پیرتیكی و آنالژزیكی آسپیرین مانند اسید سالیسیلیك است ولی قابلیت تحمل آن بهتر می باشد و می توان از مخلوط كردن آن با كربنات منیزیوم و یا هیردوكسید آلومینیم از التهابات مخاط معده كه توسط مشتقات اسید سالیسیلیك بوجود می آیند، جلوگیری نموده و یا خطر التهاب را كاهش داد.
بر

قیمت فایل فقط 15,600 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود داروهای ضد درد 23 ص , تحقیق داروهای ضد درد 23 ص , مقاله داروهای ضد درد 23 ص , داروهای ضد درد 23 ص

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر